Randabergdamene sitter igjen med full pott etter helgens to hjemmekamper.

 Randaberg - BK Tromsø  3-1 (25-27, 25-18, 25-15, 25-15) 

Se bilder fra kampen her

BK Tromsø viste i det første settet at de er et vanskelig lag å slå. De kjemper, og gir seg ikke før siste ball er i gulvet. Randaberg ledet solid gjennom det første settet, gjestene fra Tromsø kjempet seg tilbake, og selv om Randaberg hadde settball, var det BK Tromsø som kunne juble etter det første settet.

Men randabergspillerne våknet etter hvert. Da taktikken ble endret for å stanse de mange dippballene BK Tromsø fikk inn i det første settet, var det nesten strake veien mot seier.

- BK Tromsø er en motstander jeg alltid frykter. De gir seg aldri, og viser dette i både det første og det fjerde settet. Volleyball er et mentalt spill, og når vi banker inn angrep etter angrep som de klarer å plukke opp, så gjør dette noe med spillerne våre, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

Men randabergspillerne ble belønnet for sin tolmodighet, og unngikk å gi fra seg poeng, noe som er svært viktig i kampen om seriemestertittelen.

Espen trekker fram Kari Vølstad Bogen etter seieren over BK Tromsø. Hun var svært god i angrep, og satte inn mange av Randaberg sine poeng søndag i Randaberghallen. Espen er også svært glad for sitt "luksusproblem" med å ha to librospillere som holder svært høyt nivå.

I grunnserien er det nå tre kamper igjen for Randaberg.