Randabergherrene øyner fortsatt muligheten for å nå sluttspillet etter lørdagens seier over Askim.

 Randaberg - Askim 3-0 (25-17, 25-15, 27-25)

Se bilder fra kampen her

Randaberg klarte på nytt å slå Askim, og sikret seg tre svært viktige poeng. Med tre kamper igjen, der ToppVolley, OSI og NTNUI er motstandere, bør det være mulig for herrene å komme seg til sluttspillet, og dermed fortsatt være med i kampen om de jeveste medaljene i Eliteserien.

- Vi begynner å se solide ut nå. Den siste tiden har de eldre spillerne vært med å bidratt, og dette har pushet alle til å legge ned et solid treningsarbeid. Dette ser vi resultatet av nå, sier trener Kevin Cez etter kampen.

Randaberg var et klart bedre lag enn Askim. Når spillet også flyter så var det enkelt å sette på plass Askim i Randaberghallen lørdag ettermiddag. Askim bet seg fast i kampen i det tredje settet, og når Randaberg i tillegg rotet bort to matchballer med server som gikk langt ut, ble det mer spennende enn nødvendig. Men en susende blokk i den siste ballveskslingen avgjorde kampen.

- Det var en god kamp fra vår side, der vi klarte å holde et høyt tempo. Dette var en dobbel viktig seier med tanke på å nå sluttspillet, så dette smakte godt, sier Kevin.