Anne Karin Ravndal fikk NVBF sin Fairplay-pris da jentene tok NM-gull. Leder Jon Rønning har denne hilsenen.

 Anne Karin Ravndal ble tildelt utmerkelsen under Cup-finalen nå i helgen 11. januar. Dette er en heder som hun virkelig fortjener. Anne Karin er en sentral person i vår Ungdomsavdeling.

Fair Play Prisen gis til en person, lag eller klubb som har utmerket seg i arbeidet for barn og ungdom innenfor den idretten en representerer. Den eller de som tildeles denne utmerkelsen skal oppfylle forbundets organisasjonsverdier – respekt, holdninger og adferd.

Fair Play Prisen skal synliggjøre fairplay gjennom å løfte frem gode verdier og eksempler på fairplay og utøvelse av NVBF’s verdier. Dette gjelder blant annet holdninger på og utenfor banen, i garderoben, overfor kampfunksjonærer, arrangørstab, foreldre, spillere, konkurrenter, publikum, media og vise lojalitet til sporten vår, til regelverket, til dommere osv.

Anne Karin Ravndal oppfyller disse kravene. Det er klubber og medlemmer over hele landet som nominerer kandidater som sendes til volleyballforbundet.

Randaberg Volleyballklubb er stolt av å bli lagt merke til, og hvor Anne Karin ble valgt til å bli tildelt Årets Fair Play Pris. Vi i klubben stiller oss bak alle gratulasjoner og setter pris på at hun representerer Randaberg Volleyballklubb.

Jon Rønning

Leder i Volleyballen