Det ble nok et tap, men herrelaget har fått viktig forsterkning.

 Randaberg - TIF Viking 0-3 (21-25, 23-25, 20-25)

Se bilder fra kampen her

Torsdag landet serbiske Alexandar Mladnkovic på norsk jord for første gang, og allerede lørdag entret den svært så erfarne oppleggeren parketten i Randaberghallen. Selv om han knapt har spilt sammen med randaberglaget, viste han solide takter, og vil bli en nøkkelspiller for Randaberg dersom han får være her lengre enn turistvisumet på tre måneder varer.

I eliteserieoppgjøret i Randaberghallen lørdag ettermiddag ble det ikke uventet bergenserne i TIF Viking som tok med seg alle tre poengene. Ikke minst godt hjulpet av Ask Helland-Hansen, som spilte en meget god kamp, og vi håper vi får han tilbake til Randaberg til neste sesong. Han får skynde seg med å gjøre ferdig studiene i Bergen!

Randaberg har nå en fin blanding av erfarne spillere, og unge sultne spillere. Til tider var det tre brødre Helland-Hansen på banen i Randaberghallen. Yngstebror Johannes var dagens kaptein på Randaberg, og nå har også mellomste bror Isak gjort det klart at han vil være med så ofte han får det til. Nevtne Ask på TIF Viking håper vi som sagt å få tilbake.

- Vi er nå et bedre lag enn det ser ut til på tabellen. Jeg er overbevist at vi kommer til å bli mye bedre utover sesongen, fra nå av vil det bare gå oppover, sier dagens trener Kevin Ces rett etter kamp.

Han var godt fornøyd med den erfarne serbiske oppleggeren Alexandar Mladnkovic.

- Han har fortsatt litt å gå på fysisk, og han må få tid til å spille seg inn i laget. Men han kommer til å bli en forsterkning, som vil styrke vårt side-out spill, mener Kevin.

Kevin er også godt fornøyd med spillerne sin innstilling, nå handler det om selvtillit, og få "drept" ballen når laget angriper.

- Vi har litt å gå på for å finne ballansen i laget, og bedre samspillet, konkluderer Kevin.