Damelaget fosser videre i eliteserien, og etter noen justertinger ble også TIF Viking satt på plass.

 Randaberg - TIF Viking 3-1 (18-25, 25-17, 25-21, 25-13)

Se bilder fra kampen her

Etter en famlende start, klarte randabergdamene etter hvert å feste grepet om eliteserieoppgjøret mot TIF Viking i Randaberghallen lørdag ettermiddag. Tap i første sett, så en mer overbevisende oppvisning i andre sett, før det måtte en skikkelig opphenting til i det tredje, før bergenserne ble fullstendig overkjørt i det fjerde settet. Slik kan kampen kort oppsumeres.

Dermed er Randaberg ubeseiret så langt i eliteserien etter fem kampen - kun ett poeng er tapt etter 3-2 over KFUM Volda.

- Vi trenger litt tid på å komme i gang. Men vi fikk etter hvert satt opp den riktige oppstillingen. Tuva (Aarrestad) ble satt på diagonalen, og Vilde (Sørbø) fikk satt blokken skikkelig, og var med på å snu kampen, sier en stolt trener Espen Sørbø etter kampen.

 TIF Viking kjempet tappert, og var i store deler av kampen svært gode i forsvar. Men Randaberg har en bred stall, med mange spillere som holder et høyt nivå.

- Vi brukte elleve spillere i dag, og det viser bredden i stallen. Vi trenger alle for å vinne kamper. I dag klarte spillerne å bite seg fast i kampen, og når vi fikk justert oss inn ble det en god forestilling av oss, konkluderer Espen.