Randaberg-herrene misset mot Førde i den første sluttspillfinalen.

 Randaberg - Førde 0-3 (16-25, 25-27, 22-25)

Se bilder fra kampen her

Randaberg har et svært vanskelig utgangspunkt før den avgjørende sluttspillfinalen i Førde neste helt. Etter 0-3 tap i sesongens siste hjemmekamp, må Randaberg vinne minst 3-1 neste helg i Førde for å kunne avgjøre Seriemesterskapstittelen i Golden Set.

Det blir ingen enkel oppgave, for alle vet hva Førde klarer å mobilisere når det er en tittel som står på spill. Dermed kan det bli Førde som står i veien i begge muligheten Randaberg hadde til å vinne en tittel denne sesongen. Førde var også best i Cupfinalen i januar.

Trener Tor Ragnar Gilje rister også litt oppgitt på hodet etter kampen i Randaberghallen med tanke på hvilke sjanser Randaberg har i Førde.

- Det virker nesten som energien går litt ut av spillerne i møtet med Førde, og i dag var ikke spillerne påskrudd, sier en skuffet Tor Ragnar rett etter kampen.

Randaberg ble overkjørt i det første settet, men hang mye bedre med i de to neste. Randaberg hadde en mulighet til å ta det andre settet, men Førde hadde i dag en Mathias Loftesnes i storform som fikk gjøre som han ville ute på banen.

Samtidig sviktet randabergspillerne på serven i dag.

- Vi gjør for mange feil på serve, og klarer heller ikke å presse Førde på servene som gikk over. Førde er også smartere i sitt spill enn oss i dag, avslutter Tor Ragnar.