Herrelaget gjennomførte en bunnsolid kvartfinaleturnering, og vant alle kamper.

Se bilder fra kampen der Randaberg-herrene sikret seg semifinaklebilletten

Det var et stort løft for klubben å ta på seg å arrangere både dame- og herreturneringen i kvartfinalen for å sikre seg siste plass i sluttspillet. Men herrelaget kvitterte tilbake, og tok seg til semifinalen i sluttspillet, og møter grunnserievinner Koll i to tøffe oppgjør om to og tre uker. Det hele starter i Rabndaberghallen om to uker.

Damelaget klarte ikke oppgaven. De vant en solid seier over NTNUI fredag, men lørdag ble TIF Viking for sterke. Randaberg har hatt god kontroll på bergenserne tidligere i sesongen, men ikke denne gangen.

- Vi kom ikke inn i rytmen, og da ble det for tøft, sier trener Espen Sørbø.

I den siste kampen søndag ble Koll også for sterke.

- .De servet tøft og fikk oss på hælene. Vi fikk for høye skuldre, og vi tapte for et bedre lag, sier Espen.

Koll er klar for semifinale mot Førde i kvinnenes sluttspill, og Espen ønsker oslolaget lykke til videre i sluttspillet, og tror Koll blir en reell utfordrer for Førde.

Bare et hjemmetap denne sesongen

Randaberg-herrene møter altså Koll i semifinalen i sluttspillet. Første oppgjør i Randaberghallen om to uker, og returoppgjør i Oslo helgen etter.

- Vi spilte tre solide kamper denne helgen. Vi gjorde det enkelt, og alle spillere leverte. Vi begynner faktisk å finne formen nå, sier en smørblid trener Tor Ragnar Gilje etter seier 3-0 over BK Tromsø søndag ettermiddag. Tidfligere i helget ble både Askim og Stod slått med samme sifre.

- Servene begynner å sitte bedre, selv om vi fortsatt gjør litt for mange feil. Men når serven sitter, sitter også resten av spillet, sier en optimistisk trener før semifinaleoppgjørene mot Koll.

Randaberg har bare tapt en kamp på hjemmebane denne sesongen, borte har det gått litt mer opp og ned, som kan forklares med både skader og litt nedprioritering av seriekampene. For grunnserien betyr egentlig lite, så lenge laget ikke havner på direkte nedrykksplass.

Randaberg er også det eneste laget som har slått grunnserievinner Koll denne sesongen.

- Det kan bli veldig bra dette, avslutter Tor Ragnar med et smil rundt munnen.