Randabergdamene klarte sitt mål, og får arrangere neste helgs kvartfinaleturnering.

 Randaberg - NTNUI 3-1 (25-17, 25-19, 24-26, 25-19)

Se bilder fra kampen her

Det så veldig enkelt ut i de to første settene, der trondheimsstudentene i NTNUI ikke nådde opp til Rabndaberg sitt nivå. Men så sluknet spillerne litt med dalende konsentrasjon i det tredje settet.

Heldigvis viste Randaberg-damene at de kan hente seg inn igjen etter en litt svakere periode, og dro i land en grei seier mot NTNUI i Randaberghallen søndag ettermiddag.

- Det var en helt grei kamp. Ikke minst var prestasjonen her på hjemmebane langt bedre enn da vi møtte NTNUI i Trondheim. Det tapet fikk vi revansje for, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

Hanne Synnøve Tønnessen, lagets superreserve, ble satt inn i midtposisjonen, og gjorde jobben hun skulle gjøre. Hun visste at hun ikke fikk legg, men styrte blokkspillet, slik trenerne hadde gitt beskjed om. 

Taktiske bytter gjorde også at spillere som kom litt bakpå, fikk nødvendige pauser, og kom inne igjen, og sikret seier i den siste grunnseriekampen.

NTNUI, TIF Viking og Koll kommer dermed til Randaberghallen neste helg for å kjempe om den siste senmifinelaplassen i sluttspillet. Vinneren av den turneringen skal møte grunnserievinner Førde til semifinale.