Randaberg kjemper for en plass i sluttspillet- vant over BKT, men ga fra seg ett poeng

 

 Randaberg - BK Tromsø  3-2 (21-25, 25-17, 23-25, 25-13, 15-9)

Se bilder fra kampen her

Randabergherrene spilte nok en god kamp mot et solid BK Tromsø i Randaberghallen søndag ettermiddag. Vi fikk se to gode lag, med gode prestasjoner gjennom fem sett. Men dermed ga Randaberg fra seg ett vkiktig poeng i sluttstriden i grunnserien. Nå er det bare teori som kan sikre Randaberg den viktige tredjeplassen for å være direkte kvalifisert til semifinale i sluttspillet.

Nå er håpet å sikre fjerdeplassen, og dermed bli arrangør av kvalifiseringsturneringen mellom lagene fra fjerde til sjuende plass om den siste sluttspillbilletten. Men da må Førde slås neste søndag.

Se tabell for Mizunoligaen her

- Vi spilte en god kamp. Spillerne viste god moral, og ga aldri opp selv om det til tider ble tungt mot Tromsø. Vi ga Tromsø skikkelig kamp i dag, sier dagens trener, Kevin Cez.

Randaberg var svake i det første settet, men spillerne klarte å legge dette bak seg, og kom veldig sterkt tilbake i det andre settet. Randaberg var nære på å ta det tredje settet, som ble svært jevnt. Men gjestene klarte å hale dette i land, og sikret seg dermed ett viktig poeng.

I de to neste settene var det Randaberg som viste vilje og evne, og vant til slutt fult fortjent over BKT.

- Jeg hadde selvfølgelig ønske at prestasjonene var jevnere, men vi vant en tøff kamp. I det siste har vi brukt mange spillere, og vi ser nå at alle spillere føler seg som en del av laget. Nå får vi håpe vi klarer å få fjerdeplassen, for kvalifiseringsturneringen om den siste sluttfinaleplassen vil vi gjerne ha her i Randaberghallen, avslutter Kevin Cez.