Randaberg brøt seiersrekken til serieleder Koll.

 Randaberg - Koll 3-1 (19-25, 25-18, 25-18, 26-24)

- Hadde vi spilt på denne måten i Cupfinalen, hadde vi slitt norgesmestre, utbryter trener Tor Ragnar Gilje etter å ha sett sine gutte i perioder regelrett spilte ut serieleder Koll. Hovedstadslaget hadde ikke tapt en eneste kamp i serien, før de kom til Randaberghallen søndag.

Koll tok det første settet, men derfra og ut handlet det meste om fantastiske randabergspillere, med stødige mottak av libero Audun Hembre, opplegger Eivind Hettervik som styrte angrepsspillet, og en dødelig effektiv diagonalspiller Ask Helland-Hansen, i spissen. Vi har ikke sett laget spille en bedre kamp enn det de gjorde søndag da Koll ble satt på plass.

Litt betegnende for kampen var trener Tor Ragnar sitt geniale taktiske bytte i slutten av det fjerde settet. Opplegger Eivind Hettervik ble byttet ut for høyvokste Rune Berg for å få større styrke i blokken på egen serve. Laget lykkes, og når det var opplegger Eivind som fikk slå inn den avgjørende matchballen, var det hele fullkomment.

- Eivind spilte en fantastisk god kamp, og hevet laget. I dag var absolutt alle spillere skudd på, og vi fikk vise hva som egentlig bor i dette laget. Det handler om å få hodet på plass, for fysikk og teknikk er det ingenting å si på, oppsummerer Tor Ragnar.