Randabergdamene gjorde jobben i en svært spennende første semifinale i Randaberghallen. Herrene er også nær en cupfinale etter seier over Spirit Lørenskog.

 Randaberg - Oslo Volley 3-2 (25-11, 30-32, 25-18, 22-25, 15-3)

Se bilder fra kampen her

Randaberg var til tider helt briljante i oppgjøret mot Oslo Volley i Randabergghallen lørdag ettermiddag. Det første settet, og det avgjørende femtesettet, kjørte Randaberg over hovedstadslaget i den første semifinalen. Men i de tre andre settene viste Oslo Volley at de er et godt lag, som vil gjøre det vanskelig for Randaberg å nå en Cupfinale. Den avgjørende semifinalen i Oslo neste helg blir tøff.

- Huff, dette ble spennende. Vi spilte veldig bra, og det viktigste var å vinne, sier trener Espen Sørbø etter kampen. Han innrømmer at det tok på, og at han følte seg ganske tom etter kampen.

Men det viktigste er at alle spillere er klare for returoppgjøret i Oslo. "Leiesoldat " Emilie Olimstad fra Topp Volley Norge, forsterker laget, det samme gjør Hanne Haugen Zylstra, som kjente lukten av "sagmugg", og ville inn i manesjen igjen for Randaberg i NM-kampene. Kanskje er også libero Susanna Salanto klar igjen til neste helg.

- Det vil bli svært tøft. Begge lag er briliante i forsvar. Det eneste jeg ikke likte helt i dag, var at vi tapte settene som ble svært jevne, sier Espen.

Herrene med godt utgangspunkt

 Randaberg-herrene ga fra seg ett sett i bortkampen mot 1. divisjonslaget Spirit Lørenskog, men vant 3-1. Det er et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret i Randaberghallen neste lørdag. Spirit har altså levd opp til sitt klubbnavn, og ga Randaberg skikkelig motstand. !. divisjonslaget har slått ut to eliteserielag på sin vei til semifinale. Askim og NTNUI ble for svake.

Men mye skal gå galt om randabergherrene ikke skal være klare for NM-fest i hovedstaden i januar.

Det kan nå bli to Randaberglag i Cupfinalen!