Men Randaberg vant første runde mot Farsund i NM-kvartfinalen.

 Randaberg - Farsund (Kvartfine NM 1. runde 3-0 (25-14, 25-22, 25-23)

Her er bilder frra kampen

Det mest positive som kan sies etter den første kampen mot Farsund i NM, er at Rune Berg er endelig tilbake. Det er lenge siden han spilte for Randaberg, men at han nå er tikbake i troppen etter et opphold litt lenger nord på Vestlandet, er godt nytt for ranbergherrene.

- Det skal bli bra dette når vi får satt spillet litt bedre, sier kaptein Ask Helland-Hansen etter kampen. Han måtte stå over med en "pingleskade" med en finger ute av ledd. Han lover å være snart tilbake. Tony Zylstra kom inn og løste opplaven som diagonalspiller på en god måte.

- Vi tok for lett på denne oppgaven. Vi vet at vi skal slå Farsund, men jobben må gjøres. I dag spilte vi først bra etter at hadde kommet fram til 20 poeng i settene, sier Ask.

Et annet hyggelig gjensyn i Randaberghallen var Tom Harald Mossmann, som var en viktig spiller for Randaberg for noen år tilbake. Han hadde langt fra glemt gamle kunstner, og skapte mer enn en gang problemer for Randaberg med sin slagkraft og spenst.

- Det skal bli lettere for oss i returoppgjøret neste helg på hjemmebane, sier Tom Harald med et smil på lur etter kampen.