Randaberg Volleyball

TIF Viking er favoritt også denne sesongen, men Randaberg-herrene er klar til å ta opp kampen. Damene vil også bite godt fra seg, viste helgens Vestcup.

Randaberg 16.september 2018

 Tradisjonen tro ble årets volleyballsesong åpnet med Vestcup i helgen. Damelaget spilte sin kamper i Ynglingehallen, mens herrene var i kjente omgivelser i Randaberghallen.

Resultatene er ikke det viktigste, men Vestcup gir likevel en pekepinn på hva vi kan vente oss i årets sesong i Mizunoligaen. For herrene ble det to ganger tap for TIF Viking, som vant årets Vestcup. Bergenserne er nok favoritter også denne sesongen, og viste i finalen mot Randaberg god bredde i spill der de har mange spillere å velge mellom i en solid stall.

Tross tap i finalen var trener Tor Ragnar Gilje fornøyd med helgen.

- Dette var en bra gjennomkjøring, der alle spillere har vært igjennom mye trening. Alle fikk mye spilletid, og det handlet ikke om å spille med toppet lag.

Årets herrestall ser veldig bra ut når alle er på plass. Rune Berg er på vei tilbake, Ljubo var småsjuk, men blir nok raskt frisk igjen. Tony Zylstra manglet også i midtposisjonen under Vestcup. Når alle disse er med, skal det bli vanskelig å stanse Randaberg sitt midtangrep. Brage Roalkvam er også snart klar etter skade.

Og når vi først er inne på skade - nykommer Eivind Andersen fikk et alvorlig overtråkk lørdag, der foten stod i regelrett i rett vinkel, og det ble transport i ambulanse til sjukehus. Men de siste rapportene sier at det ikke er brudd, og at Eivind skal være klar igjen om et par uker.

- Det er lenge siden vi har hatt en så god stall, så i år har vi et veldig bra lag, sier Tor Ragnar.

Damene blir ikke tabelljumbo

 MGL2706 2

Damelaget kom til kvartfinale i Vestcup, men der ble det tap for TIF Viking. Likevel viste damelaget svært gode takter. Randaberg slo nykommer i eliteserien, Lierne, og spilte også godt mot både seriefavoritt Førde, TIF Viking og ToppVolley.

Laget er forsterket med flere unge lovende spillere. Ane Askeland blir lagets nye opplegger, hun kommer fra ToppVolley. To som spilte for Førde sist sesong har meldt overgang til Randaberg, og midtspiller Karoline Nore  og kantspiller Julie Lie vil bli gode forsterkninger. Og for å ikke glemme 15 år gamle Liepa Lavickyte fra KFUM Stavanger, som tross sine unge alder vil vise igjen i midten.