Randaberg-herrene får en tøff oppgave i returoppgjøret i Bergen neste helg for å sikre seg finalebillett i NM-sluttspillet.

 7. april 2018

Randaberg - TIF Viking 0-3 (19-25, 20-25, 24-26)

Se bilder fra kampen her

Randaberg spilte bare et godt sett i det første semifinalemøtet i NM-sluttspillet mot TIF Viking i Randaberghallen lørdag ettermiddag. Dermed måtte de se langt etter seieren, og det blir en formidabel oppgave å snu dette når returoppgjøret spilles neste lørdag i Bergen.

Randaberg hang rett og slett ikke med fra starten av kampen, og de gangene de fikk kontakt med TIF Viking ble det gjort feil, og bergenserne kunne dra fra igjen, og hadde full kontroll på hjemmelaget.

Lyspunktet kom i det tredje settet. Da hang laget sammen igjen, og viste hjemmepublikummet at det egentlig ikke er så stor forskjell på lagene når Randaberg får spillet til å fungere.

- Vi gjør alt for mange servefeil, og dette ødelegger for oss i dag. Med så mange feil som vi gjorde i dag klarte vi aldri å komme inn i kampen, sier en skuffet trener Tor Ragnar Gilje etter kampen i Randaberghallen, der det var godt med publikummere i dette semifinaleoppgjøret.

Hvis Randaberg-herrene får til samme spill de viste i det tredje settet, er det ikke helt kjørt ennå, selv om det vil bli vanskelig å slå TIF Viking på hjemmebane.

- Vi har i utgangspunktet en like stor sjanse igjen når vi reiser til Bergen neste helg hvis spillerne gjør som de gjorde i det tredje settet, mener Tor Ragnar.

Hans forklaring på det klare tapet for TIF Viking lå i serveprestasjonene.

- De server bedre enn oss, samtidig som vi gjør alt for mange servefeil. Der er den store forskjellene på lagene i dag, mener Tor Ragnar.