Randaberg Volleyball

Randaberg-herrene har alle muligheter til å sikre seg den viktige fjerdeplassen før sluttspillet.

25. februar 2018

Randaberg - Topp Volley 3-0 (25-19, 25-21, 25-16)

Trener Tor Ragnar Gilje var litt redd før kampen at spillerne ville ta litt for lett på det med ToppVolley på andre siden av nettet i Randaberghallen søndag ettermiddag. Men det skjedde ikke.

Spillerne var tente, og ga i grunnen aldri elevene ved ToppVolley noen som helst sjanse tii å ta poeng.i sesongens nest siste oppgjør i grunnserien. Godt servepresss, gode servemottak, og dermed satt resten av spillet med susende avslutninger, og ikke minst solid blokkspill.

I det tredje settet fikk de fleste av de unge "innbytterne" sjansen, og den grep de begjærlig. ToppVolley var ikke i nærheten av å true Randaberg.

- Vi hadde full kontroll, konkluderer Tor Ragnar etter kampen.

- Dette er en viktig seier som nå setter oss i den beste posisjon for på sikre fjerdeplassen. Vi mangler dessverre et par av nøkkeklspillerne til oppgjøret mot Koll i hovedstaden neste helg, men mye skal gå galt for å ikke sikre fjerdeplassen, mener trener Tor Ragnar Gilje.

Fjerdeplassen er svært viktig - av to grunner. Randaberg får da hjemmefordelen i kvartfinalen som spilles helgen 17. og 18. mars. Og ikke minst, klubben sparer mye penger på å slippe å måtte reise til enten Tromsø eller Førde.