Randberg-herrene sikter seg inn på topp fire i serien.

 

11. februar 2018

Randaberg - NTNUI 3-0 (25-19, 25-22, 25-18)

Randaberg spilte ikke noen suveren kamp, men hadde full kontroll på trondhjemsstudentene NTNUI, og vant enkelt i Randaberghallen søndag ettermiddag.

Randaberg klatret dermed opp på fjerdeplassen, en plass som er svært viktig for å sikre hjemmekamper i sluttspillet. Men laget har fortsatt to vanskelige bortekamper igjen, først mot Førde neste lørdag, så TIF Viking i Bergen på søndag.

- Vi kjemper nå med Koll og BK Tromsø om enten tredje eller fjerdeplassen, som er svært viktig for å få hjemmekamper i sluttspillet. Så det er fortsatt mye å spille for, sier trener Tor Ragnar Gilje etter kampen mot NTNUI.

Randaberg stilte med en omskolert Jarand Roalkvam i midten, etter at Janjic Ljubisa er ute etter en stygg skade etter et fall i skibakken. Bilder av et svært dypt og langt kutt på innsiden av det ene låret ble det store samtaleemnet i Randaberghallen. Det så ikke bra ut, men heldigvis går det bra med Jubo, selv om han nok er ute resteb av denne sesongen.

- Dette er en kamp vi skal vinne, og det bærer også spillerne preg av. Det blir litt for mange servefeil, som er helt unødvendig, og vi inviterer dermed NTNUI litt inn i kampen, sier Tor Ragnar.

Randabergherrene har tøffe utfordringer foran seg, og med flere av de faste spillerne i førstesekseren, blir det nå andre som må ta ansvar.