Men Randaberg-damene ga fra seg ett poeng til OSI.

 11. februar 2018

Randaberg - OSI 3-2 (25-23, 23-25, 25-19, 20-25, 15-7)

 Endelig kom første seier i Randaberghallen denne sesongen, og lagets andre for damene i Mizunoligaen. Tabelljumbo OSI fikk med seg ett poeng, Randaberg fikk to og passerte dermed TIF Viking på tabellen.

- Dette var ingen god kamp, og jeg er ikke fornøyd med prestasjonen. Vi burde egentlig slått OSI 3-0, men vi svinger for mye i våre prestasjoner, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

Og nok en gang ble det en femsettskamp for damene, den sjette for sesongen.

- Det er god trening da, sier Espen med et smil på lur.

Både i det tredje settet, og i det avgjørende femtesettet viste Randaberg at de egentlig er et bedre lag enn OSI. Men i de andre settete ble presisjonen for dårlig, og de fikk aldri igang spillet sitt.

- Det blir en litt irriterende kamp med svært varienrende prestasjoner. Samtidig er OSI et vanskelig lag å møte, de jobber veldig godt i forsvar . Vi har en jobb å gjøre med gratisballer. Vi klarer ikke å få til angrep fordi presisjonen fram til opplegger ikke blir godt nok. Da blir det vanskelig å få til et etablert angrep, sier Espen.

Neste helg er det Førde som står for tur lørdag, laget som vant årets Cupfinale. Søndag blir det nok et viktig oppgjør når TIF Viking står på andre banehalvdel i Stemmemyren i Bergen. Slik det ser ut nå vil det stå mellom Randaberg og TIF Viking om den viktige sjetteplassen i eliteserien.