Selv med flere nøkkelspillere ute klarte Randaberg-herrene å slå Førde.

7. januar 2018

Randaberg - Førde 3-1 (26-24, 19-25, 25-19, 25-22)

Se biler fra kampen her

Mange var nok skeptisk før møtet mot topplaget Førde i Randaberghallen søndag ettermiddag. Tre nøkkelspillere på laget var ikke med, og Førde har hittil hatt en meget sterk sesong.

Randaberg hadde lagt fra seg alt som minnet om respekt for motstanderen igjen i garderoben, og tok tak i kampen fra start. Laget sikrert seg til slutt tre meget viktige poeng for å henge med i toppen av Mizunoligaen.

Randaberg-spillerne var smarte i sine valg, og sikret seg poeng etter poeng. Førde kom rett nok tilbake i det andre settet, men det var hjemmelaget som til slutt kunne sette siste spiker i kisten. Førde var nær ved å hente igjen Randaberg mot slutten av det fjerde settet, og klarte å avverge tre matchballer til Randaberg. Til slutt fikk diagonalspiller Ask Helland Hansen banken inn den avgjørende ballen.

- Dette er en kjempebombe, å ta topplaget på denne måten. Vi manglet tre av våre nøkkelspillere, likevel vinner vi. Nå er jeg veldig fornøyd, sier en smilende trener Tor Ragnar Gilje rett etter kampen i Randaberghallen.

- Vi var enige før kampen om å slippe oss løs, når utgangspunktet var som det var. Guttene viste en avslappet holdning gjennom hele kampen, alt av spenning og høye skuldre var glemt, sier Tor Ragnar.

Ole Bastian Nordstrand fikk sin debut på randaberglaget, og viste godt igjen i sin midtposisjon. Tor Ragnar slapp til alle spillerne i kampen mot Førde, og hadde lite å utsette på noe som helst etter kampen.