Randaberg ble ett nummer for små for det helprofesjonelle franske laget Nantes i Europacupen.

Randaberg - Nantes 0-3 (15-25, 16-25, 15-25) 16.dels finale Europacupen

Her kan du se bilder fra kampen

Vi visste det vel egentlig på forhånd, at det ble som det ble. Det helprofesjonelle laget Nantes har sju utenlandske spillere fra Brasil, USA, Finland og Tyskland, foruten Frankrike. Og spillerne tjener fra 14.000-40.000 kroner i måneden, har fri leilighet og fri bil.

Det ble tre klare sett-tap, selv om Randaberg overrasket litt i det tredje settet, og ledet 7-1. Men de franske damene ble et nummer for store.

- Det var artig lell, sier en smilende trener Espen Sørbø etter kampen, for det var viktig at spillerne fikk prøvd seg på dette nivået.

- Det er stas å få lov til å spille slike kamper. Nantes er et bra lag, men når vi legger fra oss respekten og er aggresive, så syns jeg vi er gode mot et så godt lag, sier Espen.

Han syns Ragnhild Torgersen spilte en svært god kamp, og mener også at Hanne Haugen Zylstra kom til sin rett på dette nivået.

- Skal vi klare å henge med et så godt lag, må vi spille på vårt beste, og det må vi gjøre hele tiden. I dag var det flere spillere som holdt høyt nivå i lengre perioder, og det er jeg veldig godt fornøyd med.

Espen var mindre fornøyd med publikumsoppmøtet, når Randaberg får besøk av et topplag fra Europa. Rundt 60 hadde funnet veien til Randaberghallen tirsdag kveld. Klubben har lagt ned en stor innsats for å arrangere Europacup-kampen. Reglene er mange, og kravene er store. Men den teknisk delegerte fra det Europeiske volleyballforbundet hadde ikke noe å sette fingeren på.

 - Publikumsoppmøtet stod ikke helt i stil med innsastsen klubben har lagt ned i arrangementet, og jentenes innsats på banen, avslutter Espen.

Randaberg spiller returkamp mot Nantes i Frankrike 9. januar.