Randaberg Volleyball

Randaberg dro i land seieren i den første semifinalen mot BK Tromsø i et oppgjør med mye nerve.

Randaberg - BK Tromsø 3-2 (22-25, 19-25, 27-25, 25-21, 15-12)

Se bilder fra kampen her

Randaberg var uhyre nær å ryke på et 0-3 tap for Tromsø i det første semifinaleoppgjøret i Randaberghallen lørdag ettermiddag. Tromsø tok de to første settene, og hadde også matchball i det tredje settet. Men denne gangen ville Randaberg det annerledes.

Randaberg tok seg sammen, avverget tre matchballer, og utliget til 24-24. Randaberg fikk settball på 25-24. Tromø fikk avverget den, men på andre forsøk lykkes Randaberg i å berge muligheten for et godt utgangspunkt før det endelige semifinaleoppgjøret i Tromsø neste lørdag.

Tromsø mistet en av sine nøkkelspillere da islandske Kristjan Valdimarsson fikk en skade i kneet, og måtte ut i det fjerde settet. Men det er ikke sikkert det var dette som ble avgjørende for at Randaberg tok de to neste settene, og dermed 3-2 seier i den første semifinalen. Spillet i de to siste settene satt mye bedre. Laget kjempet mye bedre i hver ballveksling. Blokkspillet var solid, og angrep var mye mer bestemt, og dermed i mye større grad enn tidligere i kampen snek seg forbi motstanderblokken.

- Vi spiller bra, men gjør alt for mange feil på serven, og Tromsø var bedre enn oss på gratisspillet. Men vi vant uten Brent (De Bleser) på laget, en spiller som er limet i laget. Han er med igjen neste helg i Tromsø, sier en lettet trener Tor Ragnar Gilje detter kampen.

For Randaberg har en tøff oppgave foran seg i den avgjørende semifinalen i ishavsbyen neste lørdag. Laget som vinner 3-0, eller 3-1, er videre. Vinner BK Tromsø med 3-2, skal det hele avgjøres i et Goldet set.

- Men dette var kjekt, og vi har nå en veldig god sjanse til å nå en cupfinale i Oslo utpå nyåret. Og så er det slik at vi alltid spiller bra i Tromsø, sier Tor Ragnar, med et lurt smil på lur.