Randaberg Volleyball

I to jevne sett i starten av kvartfinalen klarte Førde å slå Randaberg ut av NM.

Randaberg - Førde 0-3 (27-29, 19-25, 24-26)

Se bilder fra kampen her

Randaberg hadde et svært vanskelig utgangpunkt før returoppgjøret i kvartfinalen mot Førde i Randaberghallen søndag ettermiddag. Men 0-3 fra første oppgjør kunne ikke Randaberg gi fra seg mer en ett sett for å ha håp om et Golden Set for å ta seg videre.

Men slik gikk det ikke. Førde kjempet heroisk mot slutten av et svært jevnt og spennende førstesett, og selv om Randaberg hadde fire settballer, klarte de ikke å få inn det avgjørende poenget.

Randaberg fortsatte å kjempe i det andre settet, men marginene var ikke på Randaberg sin side, og med settseier til Førde her var Randaberg slått ut av sesongens NM.

Men Randaberg fortsatte å kjemt i det tredje settet, selv om cupeventyret var over. Men igjen var det Førde som hadde det siste lille ekstra mot slutten, og sikret seg en 3-0 seier.

- Førde var bedre enn oss i dag, men for oss var dette sjumilssteg i riktig retning. Dette var en helt annen kamp for oss enn i den første kvartfinalen i Førde, sier trener Espen Sørbø etter kampen.

For det var et helt annet Randaberg-lag vi så i denne kampen enn tidligere i sesongen. Førde hadde mye mer tyngde i angrep, og var tøffere i servene. Likevel klarte Randaberg å holde følger med Førde.

- Jeg er fornøyd med spillet. Jentene gjorde det  vi hadde planlagt og trent på. Det var mange gode prestasjoner, og jentene våget. Alle som var i Randaberghallen så at vi nå er på rett vei, sier Espen.