Randaberg Volleyball

Randaberg slo tilbake mot Oslo Volley i helgens to kamper og er årets seriemester.

I helgen var det duket for de to siste kampene i sluttspill finalen, hvor vinneren av serien 2016-2017 skulle bli avgjort.

Lørdagens kamp startet med litt nerver og nervøsitet, Oslo laget kommer best igang og vinner det første settet 18 - 25. Andre settet begynner Randaberg damene bedre, de vil ikke være med på at Oslo skal komme til landsbyen og tro de kan vinne enkelt. Randaberg damene vinner kontrolert 25 - 19, og det står likt i sett i kampen. Tredje sett blir nervepirrende for spillere, trenere og det flotte publikumet som hadde møt opp i Randaberg hallen. Randaberg damen har en ledelse i midten av tredjesette som Oslo klarer å ta igjen. Begge lag har settball, men med et bra publikum i ryggen klarer jentene å vinne tredje settet 27 - 25 og er på vei mot seier i kampen.

Fjerde settet er jevt men damene fra landsbyen klarer å få et lite forsprang mot slutten og vinner 25 - 23, og kampen 3 - 1. Det står nå likt i antall vunnet kamper og det er duket for en superfinale på søndag.

Vinner klart

Søndagen begnner bra, Randabergspillerne viser at de har restiturert og nullstill seg til superfinalen. Oslo er derimot ikke utvilte og blir overkjørt i de første settene, 25 - 20, 25 - 12.

Det blir jevnere i det tredje settet, og lagene står likt på stillingen 18 - 18 når Hennriette går bak på serv og disker opp med en rekke av superserver helt til stilingen er 23-19.  Oslo går på serve, men et bra motak og bra spill mellom Lisbet og Ranghild, så er det matchball til Randaberg.

Kaptein Hanne Synnøve går på serve, Oslo får tatt imot, men agrepet blir plukket opp et godt forsvar hos Randaberg. Men hjemmelaget er litt uheldige og slår litt for langt og ballen går ut. Første matchball avverget av gjestene. Oslo går på serve, men den er for lang og Randaberg kan slippe jubelen løs for seriemesterskapet 2016 - 2017.

 For andre år på rad!