Randaberg Volleyball

Randaberg-damene slo tilbake i den avgjørende semifinalen. Sesongen over for herrene.

 Randaberg - Førde 3-0 (25-19, 25-16, 25-18) (Sammenlagt 2-1 i kamper)

Det var et helt annet Randaberg-lag som spilte den avgjørende sluttspillsemifinalen mot Førde i Randaberghallen søndag ettermiddag. Den store skuffelsen etter tapet lørdag var helt glemt, og det var jenter med stor entusiasme som satt Førde skikkelig på plass.

Nå venter Oslo volley i sluttspillfinalen i kampen om seriemesterskapet.

- Tenningsnivå var riktig, taktikken ble fulgt helt slik vi hadde planlagt, da er vi et bedre lag enn Førde. I motsetning til i går datt vi ikke nedpå i perioder, men klarte å snu oss raskt rundt når taktikken ble endret underveis, sier en strålende fornøyd trener Espen Sørbø etter kampen.

Oslo volley tok den andre sluttspill-finaleplassen etter å ha slått ut Topp Volley. Randaberg-damene vant grunnserien, og får dermed fordelen av å spille kamp to, og en eventuell tredje og avgjørende kamp på hjemmebane. Sluttspillfinalene spilles de to siste helgene i april.

- Det skal bli artig å møte Oslo igjen. De er et bedre lag enn Førde, og har gode spillere i flere posisjoner. Nå skal vi i tenkeboksen for å legge opp ritkig taktikk i møtet med Oslo, sier Espen.

Knepent tap i nord

BK Tromsø - Randaberg 3-1 (25-22, 22-25, 25-22, 28-26) (Sammenlage 2-1 i kamper)

Randaberg-herrene kan nå ta ferie, for sesongen er over etter at det ble tap i den tredje og avgjørende sluttspillsemifinalen mot BK Tromsø søndag ettermiddag. Randaberg tapte klart den andre kampen i ishavsbyen lørdag, men gå BK Tromsø skikkelig kamp i den tredje og avgjørende kampen søndag. Randaberg vant det andre settet, og i det fjerde var de nære på å spille seg til et femte. De avverget flere matchballer til BK Tromsø, men måtte til slutt se at årets cupmester også er med i kampen om å sli seriemester.