Randaberg Volleyball

Men jentene har en ny sjanse søndag til å komme til sluttspillfinale.

 Randaberg - Førde (andre sluttspillsemifinale) 2-3 (25-18, 17-25, 25-22, 14-25, 16-18)

Det så lyst ut etter det første settet i Randaberghallen. Randaberg-damene var flere hakk bedre enn Førde i den andre sluttspillsemifinalen. Randaberg hadde det hele i sin hule hånd etter 3-1 seier i Førde sist helg i den første kampen.

Men så gikk det skeis. Førde kom meget sterkt tilbake, der de pressen Randaberg til å gjøre feil på feil, samtidig som bortelaget fikk fart på angrepsspillet sitt. Randaberg datt nesten helt fra hverandre i det fjerde settet, der de regelrett ble feid av banen.

Femte og avgjørende sett ble en thriller! Førde kom best i gang, før Randaberg våknet og tok føringen på 12-11. Men Førde er et hardtkjempende lag som ikke gir seg før siste ball har gått i gulvet. Førde kom tilbake, spilte seg til matchball på matchball, og på fjerde forsøk fikk de satt inn den avgjørende ballen, og sikret seg dermed en tredje sluttspillsemifinale mot Randaberg.

- Det er alltid tøffe kamper mot Førde. De er et skikkelig jobbelag, og i dag spilte de kanskje sin beste kamp, sier en svært skuffet trener Espen Sørbø etter kampen.

Men han har langt fra gitt opp håpet om å spille sluttspillfinale om seriemestertittelen.

- Det er definitivt mulig for oss å ta seieren mot Førde i morgen. Vi må spille klokere enn vi gjorde i dag, sier Espen.

Treneren er litt bekymret for Randaberg sine to beste poengplukkere, Henriette Benum Andersen og Mari Aase Hole, for begge sliter med vonde skuldre. God restitusjon må til lørdag kveld, og forhåpentligvis er de klare igjen søndag for å føre Randaberg til en ny sluttspillfinale og seriemesterskap.

Herrene tapte også

Randaberg-herrene vant overbevisende 3-0 i den første sluttspillsemifinalen mot BK Tromsø i Randaberghallen sist helg. De visste det ville bli tøft i ishavsbyen, og de gikk på et klart 3-0 tap i lørdagens kamp (25-18, 25-23, 25-18)

Dermed blir det også en avgjørende tredje sluttspillsemifinalekamp for herrene i Tromsø.