Randaberg Volleyball

Randaberg spilte sin beste kamp for sesongen og sikret seg et godt utgangspunkt før returoppgjør i Tromsø.

Randaberg - BK Tromsø (første sluttspillsemifinale) 3-0 (25-14, 25-22, 25-23)

Når det betydde mest, klarte randabergspillerne å hente fram det beste.  De presterte sesongens beste kamp da BK Tromsø ble slått i første sluttspillsemifinale i Randaberghallen lørdag kveld. Dermed er utgangspunktet det beste før returpoppgjør i ishavsbyen nenste helg. Sluttspillsemifinalen spilles best av tre, Randaberg trenger altså bare en seier til for å gå til finalen.

- Dette var rett og slett steinbra! Absolutt alle spillere tok fram det beste, og gjorde alt vi hadde avtalt før kampen. Idag har jeg rett og slett ingen ting å utsette på noen, alle gjorde jobben sin, sier en fornøyd trener Tor Ragnar Gilje etter kampen.

Randabergspillerne viste virkelig karakter, og selv om de til tider lå under med både fem og seks poeng, klarte de å hente fram det lille ekstra. Dette overrasket nok BK Tromsø, som har hatt en veldig bra sesong som ble kronet med Cup-gull i januar.

- Mottakene satt, vi klarte å presse de i serve, og når Ljubo henter fram fantastisk blokkspill, så ble dette en supergod kamp, konkluderer Tor Ragnar.

Kampens to store profiler ble Ask Helland Hansen, som satte inn 17 poeng for hjemmelaget. Ljubisa Janjic fant virkelig fram sine blokk-gener, og herjet til tider i sin midtposisjon. Totalt sikret han laget 14 poeng.

Men det blir en tøff oppgave for Randaberg å sikre seg en seier til. BK Tromsø er veldig sterke på hjemmebane. Men med den selvsikkerheten lørdagens kamp ga spillerne, vil det absolutt være mulig å ta seg til en sluttspillfinale. Første kamp spilles i Tromsø lørdag - en eventuell tredje og avgjørende kamp spilles søndag.