Randaberg Volleyball

Randaberg-herrene klarte ikke å tukte serielederen.

 

BK Tromsø - Randaberg 3-1 (24-26, 25-22, 25-20, 25-15)

Randaberg hadde håp om seier i Tromsø lørdag for å henge med helt i toppen av eliteserien for å få et godt utgangspunkt før sluttspillet. Slik gikk det desverre ikke.

Randaberg startet godt, og vant det første settet, som ble jevnt. Randaberg fortsatte det gode spillet i det andre settet, men klarte ikke å ta dette inn.

- Vi mistet litt forkus og var ikke gode nok til å vinne de viktige ballvekslingene. Det føltes litt som marginene ikke var på vår side i denne kampen, er beskjeden fra Brage Roalkvam på SMS fra Tromsø.

Noe skjedde, for i det fjerde settet raknet det for Randaberg, og BK Tromsø kunne sikre seg nok en seier, og fortsatt rage på toppen av Mizunoligaen.

Randaberg har bare en kamp igjen i årets grunnserie - TVN er motstander på bortebane. Med seier her vil Randaberg ende på 22 poeng.

Spenningen er fortsatt ikke utløst om hvem som tar seieren i grunnserien. BK Tromsø kan få maks 26 poeng med seier over både TVN og NTNUI. Men TIF Viking puster de i nakken, og kan med maks uttelling i sine tre siste kamper ende på 27 poeng (møter TVN, Førde og Koll). Og verst av alt - Førde kan komme på samme poengsum som Randaberg hvis de vinner sine to siste kamper mot Viking og Koll, og dermed vippe Randaberg ut av sluttspillet. NTNUI kan også ende på 26 poeng hvis de klarer å tukte Viking, Koll og BK Tromsø. Ingenting er avgjort!