Randaberg Volleyball

Randaberg-herrene overbeviste stort mot TIF Viking.

Randaberg - TIF Viking 3-0 (25-21, 25-21, 25-21)

- Vi var som en maskin gjennom hele kampen, konkluderer trenger Tor Ragnar Gilje etter den solide seieren over de sistre års suverene lag, TIF Viking, altså tidligere Nyborg.

TIF Viking har som første norske herrelag gjennom historien kvalifisert seg til kvartfinale i Europacupen. Det var derfor ventet at de skulle få det lett mot Randaberg lørdag, men slik ble det ikke!

Randaberg tok tak i kampen fra første ballveksling, og lå foran stort sett hele kampen. Det er en stund siden vi har sett laget spille så solid som de gjorde mot TIF Viking i Randaberghallen lørdag ettermiddag.

- I dag var alle på fra starten. Det er ikke overraskende at vi slår TIF Viking, for vi vet at vårt toppnivå er høy, og i dag klarte vi å holde dette gjennom en hel kamp, sier en smilende kaptein Anders Broen, som i lørdagens kamp fant tilbake til sitt gamle jeg.

På tribunen var det mye folk og god stemning, og publikum fikk endelig se et bunnsolid Randaberg mot serielederen.

- Det var ekstra gøy å vinne i dag med så mange på tribunen, det satte en ekstra spiss på det hele, sier Anders.

Trener Tor Ragnar Gilje var også imponert over det herrene presterte mot TIF Viking.

- Vi har trent godt i det siste, og spillere som har vært skadd er nå tilbake, sier Tor Ragnar.

Han mener Randaberg nå har et godt grep om tredjeplassden i Mizunoligaen.

- Dagens kamp mot TIF Viking var en nøkkelkamp for oss. Dette var kampen vi måtte vinne for å henge med i toppen. Klarer vi å ta BK Tromsø i neste kamp så er vi så og si garantert tredjeplassen i grunnserien, som er viktig før sluttspillet, sier Tor Ragnar.