Randaberg Volleyball

Randaberg tok tre viktige poeng, og kan nå avgjøre grunnserien selv.

 Randaberg - Førde 3-1 (25-15, 26-24, 21-25, 27-25)

Det ble på mange måter en merkelig kamp mellom Randaberg og Førde lørdag ettermiddag i Randaberghallen. Randaberg regelrett feide gjestene av parketten i det første settet, men så begynte det å klabbe seg til.

Førde klarte å kjempe seg tilbake etter det svært svake første settet. Litt kan kanskje tilskrives skaden som Hanne Haugen Zylstra pådrog seg midtveis i det andre settet. Men jentene gjorde jobben til slutt, selv om det til tider så mørkt ut i det fjerde settet. Det er stor vinnervilje blant jentene som bikket seieren i rett retning. Og det var en svett, men fornøyd trener Espen Sørbø som etter kampen kunne se at de fikk alle tre poeng.

- Det ble en merkelig kamp, som ble ufattelig spennende. Det var to gode lag som gjorde mye godt. Men denne kampen viser at det er mye som foregår mellom ørene i volleyball, sier Espen.

 Det ble tre viktige poeng, som nå gjør at Randaberg selv kan avgjøre grunnserien mot Oslo i hovedstaden første helga i mars.

- Vi må jobbe med aggresiviteten, for i perioder synes det som jentene ikke helt hadde troen på at de skulle vinne. Men jentene har en veldig god evne til å hente seg inn igjen når det butter i mot. Det viste de i det fjerde settet der Førde hadde settball. Men de klarte å snu det, og det er jeg veldig stolt over at jentene klarte, avslutter Espen.