Veldig enkel seier

Alle spillere ble brukt mot Asker

Se bilder fra kampen her

Det ble en litt merkelig seanse når motstanden er så svak som den var da Randaberg møtte Asker til eliteserieoppgjør i Randaberghallen. Det var aldri tvil om hvor seieren skulle gå, og med så svak motstand kunne trener Kevin Cez gjøre akkurat som han ville med sitt mannskap. Asker hadde ikke vunnet et eneste sett i sine fem elitekamper hittil i sesongen, og det ble heller ingen sett i Randaberghallen.

Lagets faste libero Tommi Silventoinen ble satt inn som kantspiller, han ble erstattet av multikunstner Gøran Rønneberg. Ikke nok med denne litt overraskende endringen, for i lørdagens kamp ble absolutt alle spillere benyttet. Det er ikke ofte det skjer.

– Lagets spillesystem er nå så godt innøvd, at det er nesten likegyldig hvilke spillere som er på banen, forklarer Kevin.

Johannes Helland Hansen er fortsatt ute med skade, ellers var laget inntakt. Ivar Ansdersland var også tilbake fra karantene, og leverte en solid kamp. 

– Planen fungerte perfekt, og prestasjonen her hjemme var lang bedre enn da vi møtte Asker på deres hjemmebane. Dette var en god lagseier, sier Kevin.

Han er svært godt fornøyd med å ha en så anvendelig spiller som Gøran Rønneberg på laget.

– Nå er det vel bare midtspiller han ikke har vært innom, og jeg tror ikke han heller vil bli benyttet der, sier Kevin med et lurt smil på lur.

Guttene kan nå ta julepause med god samvittighet.

Skroll til toppen